Türkiye Ziraat Odaları Birliği

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Türkiye Ziraat Odaları Birliği > Haberler > TZOB Genel Başkanı Bayraktar, yurt çapındaki açılışlarını sürdürüyor

TZOB Genel Başkanı Bayraktar, yurt çapındaki açılışlarını sürdürüyor

TZOB Genel Başkanı Bayraktar, yurt çapındaki açılışlarını sürdürüyor
Ceyhan Ziraat Odası’nın Toprak Tahlil Laboratuvarı, düzenlenen törenle TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar tarafından açıldı.
Açılışa, TZOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Osmaniye Ziraat Odası Başkanı Bahadır Sezgin, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Meslek Odaları Başkanları, il ve ilçe Ziraat Odası Başkanları ve çok sayıda çiftçi katıldı.
Açılış öncesinde Ceyhan İş Geliştirme Eğitim ve Danışmanlık Merkezi (CEYGEM)’nin devam eden inşaat alanını ziyaret eden Genel Başkan Bayraktar, CEYGEM’in gelişimiyle ilgili olarak Ceyhan Ziraat Odası Başkanı Yavuz Tezcan’ın kendisini bilgilendirdiğini belirtti. Tesisin hayırlı olmasını dileyen Bayraktar emeği geçenlere teşekkür etti.
Daha sonra Ceyhan Ziraat Odası Toprak Tahlil Laboratuvarının açılışını yapan TZOB Genel Başkanı Bayraktar, bu tür laboratuarların çiftçiye verilen en iyi hizmet olduğunu kaydetti.
Ceyhan Ziraat Odası Başkanı Tezcan, tesis için Bakü-Tiflis Ceyhan Petrol Boru Hattı (BTC) Şirketi'nin 1.000.000 TL hibe vereceğini, Küçük Orta Ölçekli İşletmelerin Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB)’den 600.000 TL destek alınacağını ve tesisin yatırım tutarının 7,5 milyon TL olduğunu açıkladı.