Türkiye Ziraat Odaları Birliği > Haberler > KUTLU’DAN BAYRAKTAR’A ZİYARET

KUTLU’DAN BAYRAKTAR’A ZİYARET

-KUTLU’DAN BAYRAKTAR’A ZİYARET
Ankara – 08.03.2012 - Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği (TTKKMB) Genel Müdürü Abdullah Kutlu, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ı ziyaret etti.

Bayraktar, Kutlu’yu 10 Mart Cumartesi günü Sakarya’da yapılacak olan ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’in de katılacağı Marmara Bölge toplantısına davet etti.
TZOB olarak TTKKMB ile işbirliğine hazır olduklarını bildiren Bayraktar, “tarımda yaşanan sıkıntıların aşılması ve çiftçilerimizin refahını artırmak için iki kurum ortak hareket etmeli” dedi.
Kutlu, Tarım Kredi Kooperatiflerinin ortaklarının aynı zamanda ziraat odalarının üyeleri olduğunu kaydetti. Abdullah Kutlu, “biz iç içe geçmiş kurumlarız. Hatta birçok oda başkanımız, ilçelerde kurulu olan kooperatiflerimizin de yönetim kurulu başkanlığını yürütmekte. Bu yüzden kardeş kurumlar sayılırız” diye konuştu.
Bunun üzerine Bayraktar, “ben de Akyazı Tarım Kredi Kooperatifi’nin üyesiyim. Ülke tarımı için her türlü işbirliğine hazırız. Türkiye’nin farklı bölgelerinde yapılacak toplantılara sizi ve yönetim kurulu üyelerinizi şimdiden davet ediyorum” dedi.