Türkiye Ziraat Odaları Birliği

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Türkiye Ziraat Odaları Birliği > Haberler > Genel Başkan Bayraktar ve Yönetim Kurulu üyeleri, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker ile iftarda bir araya geldiler.

Genel Başkan Bayraktar ve Yönetim Kurulu üyeleri, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker ile iftarda bir araya geldiler.

Genel Başkan Bayraktar ve Yönetim Kurulu üyeleri, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker ile iftarda bir araya geldiler.


Bakanlık Müsteşarı Vedat Mirmahmutoğulları ve bakanlığın üst düzey bürokratları ile TZOB Yönetim Kurulu Üyeleri M.Nuri Şeyda Sorman, Mustafa Hepokur, Mehmet Latif Maskan, Bekir Şinasi Özdemir, Hasan Kozoğlu, Tuncer Başoğlu, M.Cevat Delil, Ahmet Bahadır Sezgin, Nejat Gamzeli, TZOB Genel Sekreteri Vedat Koç’un da katıldığı yemekte, tarım kesiminin sorunları konuşuldu; görüş alışverişinde bulunuldu. Bakanlığa bağlı AB ve Dış İlişkiler, Hayvancılık, Balıkçılık ve Su Ürünleri, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar, Bitkisel Üretim ve TİGEM Genel Müdürlerinin de yer aldığı iftar yemeğinde Somali’de yaşanan açlık krizini değerlendiren Bakan Mehdi Eker, TZOB’un başlattığı kampanyanın başarılı geçmesini diledi.