Türkiye Ziraat Odaları Birliği

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Türkiye Ziraat Odaları Birliği > Haberler > Dağlıca’daki hain saldırı

Dağlıca’daki hain saldırı

-Dağlıca’daki hain saldırı
-TZOB Genel Başkanı Bayraktar:
-“Dağlıca’da yine yüreklerimiz dağlandı”
-“Hain saldırılar amacına asla ulaşamayacak; teröristlerin kanlı hesapları asla tutmayacaktır”
Ankara – 19.06.2012 - Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Şemdinli’nin Dağlıca kesiminde 8 Mehmetçiğin şehit olduğu, 16 Mehmetçiğin yaralandığı hain saldırıyı lanetleyerek, “Dağlıca’da yine yüreklerimiz dağlandı. Ancak şu çok iyi bilinmeli ki eli kanlı örgütün ve arkasındaki karanlık güçlerin hesapları asla tutmayacaktır” dedi.
Bayraktar, yaptığı yazılı açıklamada, kanlı ellerin hazırladığı hain planların tetikçiliğini yapan terör örgütünün, haince her saldırısıyla gerçek niyetini ve gerçek yüzünü bir kez daha ortaya koyduğunu belirterek, bu hainlerin ve destekçilerinin amaçlarına asla, ama asla ulaşamayacaklarını vurguladı.
Yıllardır, çoluk çocuk, yaşlı genç gözetmeden, gözü dönmüş şekilde vahşi saldırı ve pusularla kan dökenlerin, bu kanın hesabını mutlaka vereceklerini bildiren Bayraktar, şunları kaydetti:
“Şu gerçek asla unutulmamalıdır ki, devletimizin, milletimizin birliğine, dirliğine yönelik hain saldırılar, hepimizi derinden sarsan, yüreklerimizi dağlayan bu acılar, birliğimizi ve beraberliğimizi daha da pekiştirecek, terörle topyekûn mücadele azmimizi daha da kuvvetlendirecektir.
Hain saldırıyı, şahsım ve Birliğimize kayıtlı 5,5 milyon çiftçi ailesi adına lanetliyor, aziz şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet, başta yakınları olmak üzere, Silahlı Kuvvetler camiası ve ülkemize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum.''