Türkiye Ziraat Odaları Birliği > Haberler > Bayraktar, Ziraat Odaları Genel Sekreterleri ve personellerinin katıldığı eğitim toplantısının üçüncüsüne katıldı

Ankara-26.10.2023- Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya Ziraat Odaları Genel sekreterleri ve personelleriyle video konferans yöntemiyle yapılan eğitim ve bilgilendirme toplantısında bir araya geldi.

Çiftçilerimize daha iyi hizmet götürülmesi adına Ziraat Odaları altyapısının güçlenmesi için eğitim çalışmalarının devam edeceği vurgusu yapan Bayraktar, Ziraat Odaları Genel Sekreterleri ve personellerinden beklentilerini dile getirdi.

Bayraktar’ın açılış konuşmasının ardından TZOB Bilgi İşlem Müdürü Zuhuri Yaman, “ZOBİS Uygulamalarında Veri Güvenliği” eğitimini katılımcılara sundu.