Türkiye Ziraat Odaları Birliği

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Türkiye Ziraat Odaları Birliği > Haberler > BAYRAKTAR DEPREM BÖLGESİNDE

BAYRAKTAR DEPREM BÖLGESİNDE

BAYRAKTAR DEPREM BÖLGESİNDE

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Van ve ilçelerinde incelemelerde bulundu; depremde yakınlarını kaybedenlere başsağlığı, yaralılara acil şifalar diledi. 

Birliğe Çağrı Platformu’nun diğer temsilcileriyle birlikte Van’a giden Bayraktar, burada vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, TZOB’un maddi ve manevi bütün imkanlarıyla depremzedelerin yanlarında olduğunu bildirdi. Depremin yaralarının, bölgedeki hava şartları da dikkate alınarak, devlet-millet işbirliğiyle çok hızlı şekilde sarılmasının önemine işaret eden Bayraktar, bu amaçla TZOB’un bir yardım kampanyası başlattığını hatırlattı. Bayraktar, “Birliğimize kayıtlı 5 milyon çiftçimiz, öncekilerde olduğu gibi, bu felakete uğrayan Vanlı kardeşlerini de yalnız bırakmayacak, onların yanında olduklarını göstereceklerdir. Gün, el ele, kardeşlik duyguları ve yardımlaşma, dayanışma ruhu içinde birbirimize daha fazla kenetlenme günüdür” dedi.

Çadırları gezerek vatandaşları dinleyen Bayraktar, “depremden en çok etkilenen onlar” dediği çocuklara, oyuncaklar ve hediyeler verdi.