Türkiye Ziraat Odaları Birliği

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Türkiye Ziraat Odaları Birliği > Haberler > Bayraktar, Niğde Tanıtım Günleri’ne katıldı

Bayraktar, Niğde Tanıtım Günleri’ne katıldı

-Bayraktar, Niğde Tanıtım Günleri’ne katıldı

-TZOB Genel Başkanı Bayraktar: “Tanıtım Günleri organizasyonları söz konusu il

ve yöreye büyük katkı sağlıyor”

 

Ankara – 21.11.2014 – Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Ankara’da “Niğde Tanıtım Günleri” çerçevesinde açılan stantları ziyaret etti.

Bayraktar, Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen Niğde Tanıtım Günleri’ne gelişinde Niğde Ziraat Odası Başkanı Veli Kenar, Bor Ziraat Odası Başkanı Nurettin Eriç, Ulukışla Ziraat Odası Başkanı Ali Emin Uğurlu, Çiftlik Ziraat Odası Başkanı Arif Dinçsoy tarafından karşılandı.

Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve Oda başkanlarıyla birlikte stantları ziyaret eden Bayraktar’a, Niğde’ye özgü ürünlerle hakkında bilgi sunuldu.

İlk olarak Niğde Ziraat Odası’nın düzenlediği standı gezen Bayraktar, burada ilin önemli ürünlerinden patates ve elmanın yetiştirilmesi ve pazarlanmasıyla ilgili oda başkanlarıyla görüş alışverişinde bulundu.

Bayraktar, Niğde Belediyesi’nin açtığı stantta TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkan Vekili Nevzat Pakdil, Niğde Valisi Necmeddin Kılıç ve Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, ilin diğer yöneticileriyle bir süre sohbet etti.

Kemerhisar, Bor, Çiftlik belediyelerinin yanı sıra Niğde Esnaf ve Sanatkarlar ile Ticaret ve Sanayi odalarının stantlarında da incelemelerde bulunan ve bilgiler alan Bayraktar’a ziyaretlerinin sonunda Niğde’nin yöresel ürünleri ikram edildi.

Bayraktar, Tanıtım Günleri organizasyonlarının söz konusu il ve yöreye büyük katkı sağladığına da dikkati çekerek, bu tür faaliyetlerin diğer metropollerde de yapılmasının yararlı olacağına işaret etti.