Türkiye Ziraat Odaları Birliği

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS

Babalar günü...

-TZOB Genel Başkanı Bayraktar:

-“Babaların yol göstericiliği, doğruluğu, dürüstlüğü, metaneti, sevgi, şefkat ve sabrı sayesinde büyütülen çocuklar, ailesine ve ülkesine yararlı olacaktır”

-“Karşılıksız sevgilerini sunan, ailesinin mutluluğunu kendi mutluluğu sayan, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlayan bütün babaların ‘Babalar Günü’nü en içten dileklerimle kutlarım”

 

Ankara – 15.06.2014 – Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, babaların bilgeliği, doğruluğu, dürüstlüğü, metaneti, sevgi, şefkat ve sabrı sayesinde büyütülen çocukların, ailesine ve ülkesine yararlı olacaklarını bildirdi.

Bayraktar, Babalar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, babaların, her türlü zorluğa karşın çocuklarını hayata hazırladığını, onlara en güzel imkanları sunmaya çalıştığını, toplum ve vatan sevgisini kazandırmak, ailesine ve ülkesine yararlı bir evlat yetiştirmek için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.

Toplumun geleceği olan çocukları yetiştiren babaların çok zor bir görevi yerine getirdiklerini vurgulayan Bayraktar, şunları kaydetti:

“Vefakar bir şekilde neredeyse hayatlarını çocuklarına adayan babaların, emekleri, hakkı ödenemez. Babalarımız sırtımızı dayadığımız dağdır. Onlar hayatımızdaki en büyük öğretmenlerdir. Bize verdikleri dürüstlük ve doğruluk ilkeleri, sahip olduğumuz en önemli değerlerimizdendir. Her bir çocuk, bu büyük mirasın kıymetini iyi bilmelidir.

Bize, hayatımızın her devresinde karşılıksız sevgilerini sunan, ailesinin mutluluğunu kendi mutluluğu sayan, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlayan bütün babaların ‘Babalar Günü’nü en içten dileklerimle kutlarım.”

Bayraktar, 13 Mayıs 2014 tarihinde Soma’da yaşanan maden felaketinde hayatını kaybeden 301 işçimizin 432 çocuğunun yetim kaldığını da hatırlatarak,  “Ülkemizin bir daha böyle acılar yaşamamasını temenni ediyoruz. Hayatını kaybeden maden işçilerimizin ailelerine, çocuklarına, bir bütün olarak ve bir baba şefkatiyle sahip çıkmalıyız. Ölen kardeşlerimizin çocuklarına sahip çıkmak, hem devlet hem de toplum olarak hepimizin görevidir” dedi.