Türkiye Ziraat Odaları Birliği

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS

Anneler Günü…

-Anneler Günü…

-TZOB Genel Başkanı Bayraktar:“Annelerin sevgi, şefkat ve sabrı sayesinde büyütülen

çocuklar, ailesine ve ülkesine yararlı oluyor”

-“Bize hayatımızın her devresinde karşılıksız sevgilerini sunan annelerimizin ‘Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutlarım”

 

Ankara – 10.05.2014 – Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, annelerin sevgi, şefkat ve sabrı sayesinde büyütülen çocukların, ailesine ve ülkesine yararlı olduklarını bildirdi.

Bayraktar, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, annelerin, her türlü zorluğa karşın çocuklarını hayata hazırladığını, onlara en güzel imkanları sunmaya çalıştığını belirtti. Anneliğin çok zor bir görev olduğunu, toplumun geleceği olacak çocukları yetiştirdiğini vurgulayan Bayraktar, üstelik bu zor görevlerinin yanı sıra ev işlerinin onların sırtında olduğunu, tarlada, ahırda, ağılda onların çalıştığını, kırsalda yüklerinin bir kat daha arttığını kaydetti.

Vefakar bir şekilde neredeyse hayatlarını çocuklarına adayan annelerin, emeklerin, hakkının ödenemeyeceğini bildiren Bayraktar, “Bize hayatımızın her devresinde karşılıksız sevgilerini sunan annelerimizin ‘Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutlarım” dedi.