Türkiye Ziraat Odaları Birliği

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Türkiye Ziraat Odaları Birliği > Haberler > Yozgat odalarından teşekkür ve destek…

Yozgat odalarından teşekkür ve destek…

-Yozgat odalarından teşekkür ve destek…

 

Ankara – 26.02.2015 -  Yozgat Ziraat Odaları, adaylığını yeniden açıklayan Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’a teşekkür ve destek ziyaretinde bulundular.

Yozgat ilindeki 14 Ziraat Odası’nın oda başkanları, TZOB Genel Merkezi’nde,  Genel Başkan Bayraktar tarafından kabul edildi.

Oda başkanları, TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ın geçen hafta adaylığını açıklamasıyla, Yozgat Ziraat Odalarının bu yöndeki taleplerini gerçeğe dönüştürdüğünü bildirdiler.

Yozgat Ziraat Odalarının başkanları şunları kaydettiler:

“TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, yaptığı olağanüstü çalışmalar, insanüstü gayretiyle Ziraat Odaları Birliği tarihine tartışmasız damga vurmuştur. Sayın Bayraktar, geçesini gündüzüne katarak, bütün zamanını Ziraat Odalarının gelişmesi daha da iyi noktalara varması için harcamıştır. Çiftçiye hizmeti bir ibadet görmüştür. Türk çiftçisine ve ülkemize yaptığı büyük hizmetlere minnettarız. Yeni dönemde Ziraat Odalarının daha büyük merhaleler kat edeceğine yürekten inanıyoruz. Yozgat Ziraat Odaları olarak Genel Başkanımıza olan güven ve desteğimizi hem sözlü hem de yazılı olarak kendilerine arz ediyoruz. Kendisine seçimlerde başarılar diliyoruz. Seçimlerin Türk çiftçisine ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.”

Kabulde, TZOB Yönetim Kurulu Üyesi Nejat Gamzeli de bulundu.