Türkiye Ziraat Odaları Birliği

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Türkiye Ziraat Odaları Birliği > Haberler > TZOB yangın afetinden zarar gören çiftçilerin yanında...

TZOB yangın afetinden zarar gören çiftçilerin yanında...

TZOB yangın afetinden zarar gören çiftçilerin yanında...

“TZOB Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Hepokur, bölge Ziraat Odası Başkanları ile yangın felaketinin etkili olduğu bölgelerde incelemelerde bulundu” 

AYDIN, DENİZLİ, ISPARTA- 10.08.2021 Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Hepokur, orman yangınının etkili olduğu bölgelerde Ziraat Odası Başkanları ile birlikte incelemeler yaptı.

TZOB Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Hepokur, orman yangınlarının yaşandığı Denizli Buldan ve Tavas, Isparta Sütçüler ile Aydın Karacasu bölgelerini ziyaret etti. Hepokur, bölge ziyaretlerinde üreticilerin yangınlardan etkilenen hayvan varlıkları, evleri, müştemilatları, ekili ve dikili alanları, seraları, traktörleri, tarım alet ve makinelerinin zararlarıyla ilgili incelemelerde bulundu.

Hepokur, “Ziyaret kapsamında afetin yaşandığı bölgelerdeki Kaymakamlarımız, tarım il ve ilçe müdürleri ve çiftçilerimizle görüştük, TZOB Genel Başkanımız Sayın Şemsi Bayraktar’ın geçmiş olsun dileklerini ilettik” dedi.

Ziyaretlere Denizli Buldan Ziraat Odası Başkanı Muammer Al, Tavas Ziraat Odası Başkanı Süleyman Tozlukoğlu, Sarayköy Ziraat Odası Başkanı Halil Aktım, Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, Eğirdir Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıdoğan, Burdur Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel ve Aydın Karacasu Ziraat Odası Başkanı İsa Sevinç eşlik etti.