Türkiye Ziraat Odaları Birliği

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS

TZOB iftarı…

-TZOB iftarı…

-Genel Başkan Bayraktar:“Büyük bir camianın parçası olan TZOB, çok ulvi bir görev yapıyor, ülkeyi doyuran çiftçilerimize hizmet ediyor”

-“Maalesef çiftçimizin kıymeti bu ülkede hala anlaşılamadı. Anlaşılıncaya kadar da mücadelemiz devam edecektir”

-“2017 yılını alanda çiftçiyle daha fazla buluşma yılı ilan ettik. Bu manada çiftçimize daha fazla ulaşacağız, sürekli temas içinde olacağız”

 

Ankara – 15.06.2017 – Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, büyük bir camianın bir parçası olan TZOB’un, çok ulvi bir görev yaptığını, ülkeyi doyuran çiftçilere hizmet ettiğini belirtti.

Bayraktar, TZOB’un çalışanlarına verdiği iftarda yaptığı konuşmada, bu akşam burada çiftçilerin ürettikleriyle iftarın açıldığını, bir taraftan bu nimetleri verdiği için Cenabı Allah’a şükrederken, bir taraftan da bu ürettikleri için çiftçilere teşekkürü de bir borç bildiklerini vurguladı.

Şemsi Bayraktar, şunları söyledi:

“Bu ülkede yaşayan herkes çiftçimizin ürettiklerini tüketiyor. Ben zaman zaman söylüyorum. Maalesef çiftçimizin kıymeti bu ülkede hala anlaşılamadı. Anlaşılıncaya kadar da mücadelemiz devam edecektir. Çiftçimize hizmet vermek üzere Odalarımız, Birliğimiz çok ciddi faaliyetler içinde. Ama bunlar yetmez. Daha fazla çalışmamız, çiftçilerimize daha fazla hizmet vermemiz lazım. Ziraat Odaları olarak tesisleşmede, hizmette büyük bir yol aldık. Bütün bunlara rağmen, daha çok eserler, hizmetler gerçekleştirmemiz, sürekli kendimizi geliştirmemiz lazım. Çünkü kendini yetiştirmeyen toplumların ayakta kalma şansı kalmadı. Öyle bir dünyada yaşıyoruz.”

Bayraktar, 2017 yılını alanda çiftçiyle daha fazla buluşma yılı ilan ettiklerini, bu manada çiftçiye daha fazla ulaşacaklarını, sürekli temas içinde olacaklarını vurguladı.

Şemsi Bayraktar, çalışanların Ramazan Bayramı’nı kutladı, mübarek Ramazan ayının herkese, ülkeye ve insanlık âlemine hayırlar getirmesini diledi.

İftara TZOB Yönetim Kurul Başkan Vekili Nejat Gamzeli, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Mustafa Hepokur, Yönetim Kurulu üyeleri Bekir Şinasi Özdemir, Mehmet Latif Maskan, Ahmet Bahadır Sezgin, Hasan Kozoğlu, Mehmet Cevat Delil ve Arslan Soydan da katıldı. Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Darcan, Kocaeli Ziraat Odası yeni hizmet binası açılışı nedeniyle iftarda yer alamadı.