Türkiye Ziraat Odaları Birliği

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Türkiye Ziraat Odaları Birliği > Haberler > TZOB afetten zarar gören çiftçilerin yanında...

TZOB afetten zarar gören çiftçilerin yanında...

-TZOB afetten zarar gören çiftçilerin yanında...

-TZOB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sezgin, selin etkili olduğu Adana’da, tarım arazilerinde incelemelerde bulundu, çiftçilerle görüştü

- TZOB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sezgin:

-“Burada olmamızın temel nedeni, ürünleri zarar gören çiftçilerimizin beklentilerini dinleyip mağduriyetlerinin giderilmesi için gerekli girişimlerde bulunmaktır”

 

Adana - 30.12.2019 - Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Bahadır Sezgin, selin etkili olduğu Adana’da tarım arazilerinde incelemelerde bulundu.

Sezgin, bahçeleri zarar gören üreticilerle görüşerek durum değerlendirmesi yaptı. Üreticilerin taleplerini dinleyen ve mağduriyetlerinin giderilmesi için gerekli girişimlerde bulunacaklarını belirten Sezgin, “Bugün burada olmamızın temel nedeni, ürünleri zarar gören çiftçilerimizin beklentilerini dinleyip mağduriyetlerinin giderilmesi için gerekli girişimlerde bulunmaktır. Burada çok büyük bir afet meydana geldi. Üreticimiz mağdur. Bu konuda Genel Başkan’ımız Şemsi Bayraktar’ın öncülüğünde gerekli girişimlerde bulunacağız. Çiftçimizi, esnafımızı, vatandaşlarımızı içine düştüğü zor şartlardan kurtarmak, devletin asli görevidir” diye konuştu.

TZOB Yönetim Kurulu Başkanvekili Sezgin’e incelemeleri sırasında Yüreğir, Ceyhan ve Karataş Ziraat Odaları’nın Başkanları da eşlik etti.