Türkiye Ziraat Odaları Birliği

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Türkiye Ziraat Odaları Birliği > Haberler > Iğdır’daki hain saldırı…

Iğdır’daki hain saldırı…

-Iğdır’daki hain saldırı…

-TZOB Genel Başkanı Bayraktar:  “Yeter artık. Daha dün 16 asker, 2 polis şehit

vermişken, bugün de Iğdır’da polislerimizin şehit düşmesini şiddetle lanetliyoruz”

-“Birlik, beraberliğimiz ve bütünlüğümüze yönelik bu saldırılar acilen durdurulmalı”

-“Devletimizin otoritesi her noktada tesis edilmeli, güvenlik eksiksiz sağlanmalı”

-“Millet olarak güvenlik kuvvetlerimizin sonuna kadar arkasındayız. Yılmayacağız”

 

Ankara - 08.09.2015 – Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Iğdır’dan Nahcivan’a açılan Dilucu Sınır Kapısı’nda görev yapan polisleri taşıyan servis aracına yapılan bombalı hain saldırıyı kınayarak, “Yeter artık. Daha dün 16 asker, 2 polis şehit vermişken, bugün de Iğdır’da polislerimizin şehit düşmesini şiddetle lanetliyoruz” dedi.

Bayraktar, yaptığı yazılı açıklamada, şehit haberlerinin bütün millette derin bir üzüntü yarattığını belirtti. Birbiri ardına gelen hain saldırıların ve şehit haberlerinin milleti derinden yaraladığına dikkati çeken Bayraktar, şunları kaydetti:

“Yeter artık. Daha dün 16 asker, 2 polis şehit vermişken, bugün de Iğdır’da polislerimizin şehit düşmesini şiddetle lanetliyoruz. Birlik, beraberliğimiz ve bütünlüğümüze yönelik bu saldırılar acilen durdurulmalı. Devletimizin otoritesi her noktada tesis edilmeli, güvenlik eksiksiz sağlanmalı. Millet olarak güvenlik kuvvetlerimizin sonuna kadar arkasındayız. Yılmayacağız. Bu saldırıları düzenleyenlerin hedeflerine ulaşmalarını engelleyeceğiz.”

Polislerimize yapılan saldırıları şiddetle lanetliyor, şehitlerimize Cenâb-ı Hakk’tan rahmet, başta yakınları olmak üzere, Emniyet camiası ve bütün Türk halkına başsağlığı, yaralı polislerimize acil şifalar diliyorum.''