Türkiye Ziraat Odaları Birliği

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Türkiye Ziraat Odaları Birliği > Haberler > Bayraktar’dan referandum değerlendirmesi…

Bayraktar’dan referandum değerlendirmesi…

TZOB Genel Başkanı Bayraktar: “Türkiye, demokratik bir ortamda referandum sürecini işletmiştir”

-Bayraktar’dan referandum değerlendirmesi…

-TZOB Genel Başkanı Bayraktar: “Türkiye, demokratik bir ortamda referandum sürecini işletmiştir”

-“Artık milletin iradesi tecelli etmiştir. Referandum sonuçları ülkeye yararlı olsun. Bundan sonra tartışmalar bir tarafa bırakılmalı, ekonomiye, işe, aşa odaklanılmalıdır”

 

Ankara  - 17.04.2017 – Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Türkiye’nin demokratik bir ortamda referandum sürecini işlettiğini bildirerek, “artık milletin iradesi tecelli etmiştir. Bundan sonra tartışmalar bir tarafa bırakılmalı, ekonomiye, işe, aşa odaklanılmalıdır” dedi.

Bayraktar, referandumu değerlendirdiği açıklamasında, referandum sonucu yeni bir yönetim sisteminin hayata geçeceğini, bu sistemin ekonomiye olumlu yansımaları olmasını beklediklerini vurguladı.Şemsi Bayraktar, birlik ve beraberlikle bu ülkenin altından kalkamayacağı bir sorun olamayacağını da bildirdi.

Referandum sonuçlarının ülkeye yararlı olmasını dileyen Bayraktar, “tüm vatandaşlarımız, hangi yönde oy kullanmış olurlarsa olsunlar, bu ülkenin çıkarları ve iyiliği için bir potada birleşmelidir. Ayrılık, gayrılık olmamalı, ülke çıkarları her şeyin üzerinde tutulmalıdır” dedi.

Bayraktar, tarımda, sanayide, hizmetler sektöründe inanılmaz bir potansiyeli içinde barındıran Türkiye’nin, birlik ve beraberlik içinde, huzur ortamında kısa zamanda en ileri ülkeleri bile her alanda yakalayabileceğinin unutulmaması gerektiğini vurguladı.