Türkiye Ziraat Odaları Birliği

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Türkiye Ziraat Odaları Birliği > Haberler > Bayraktar, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yüce’yi ziyaret etti

Bayraktar, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yüce’yi ziyaret etti

-Bayraktar, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yüce’yi ziyaret etti

-TZOB Genel Başkanı Bayraktar:

-“Sakarya’nın tarım potansiyelini harekete geçirmek için bütün ilçelerdeki potansiyeli değerlendirmemiz lazım”

-“Büyükşehir Belediyemiz ve Ziraat Odaları olarak ortak akılla hareket ederek Sakarya’nın tarımına birlikte hizmet edeceğiz”

-Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yüce:

-“Ziraat Odalarımızla da iş birliğinin şehrimiz tarım geleceğine büyük katkı sunacağına inanıyorum”

 Sakarya - 04.11.2019 - Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Sakarya Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem Yüce’yi ziyaret etti.

Bayraktar, “Sakarya’nın tarım potansiyelini harekete geçirmek için bütün ilçelerdeki potansiyeli değerlendirmemiz lazım” diye konuştu.

Şemsi Bayraktar, şöyle devam etti:

“Sakarya son 20 yılda Pamukova kadar verimli arazisini kaybetti. Gıdanın çok önem kazandığı bu zamanda tüketim alışkanlıkları değişti. Et, süt tüketmeyen ülkeler bu gıdaları tüketmeye başladı. Bu değişen dengelerden dolayı gıda fiyatları da artış gösterdi. Biz inşallah sadece kendi gıda güvencesini sağlayan bir ülke değil aynı zamanda dünyaya ihracat yapan ülke olmayı hedefliyoruz.

Sakarya için birlikte ne yapabiliriz sorusuna cevap arıyoruz. İnşallah Büyükşehir Belediyemiz ve Ziraat Odaları olarak ortak akılla hareket ederek Sakarya’nın tarımına birlikte hizmet edeceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımızın bu sektörün içinde gelmesi bizler için çok büyük bir şanstır.”

 

-Büyükşehir Belediye Başkanı Yüce-

Bayraktar’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yüce, iş birliğinin önemine dikkat çekti. Yüce, “Sakarya; mümbit toprakları ile tarımda örnek bir şehir. Şehrimizin tarım potansiyelinin farkındayız ve bu yönde kararlılıkla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ziraat Odalarımızla da iş birliğinin şehrimiz tarım geleceğine büyük katkı sunacağına inanıyorum. Daha önce de Ziraat Odalarıyla birlikte çok özel ve güzel çalışmalara imza attık. Üreticilerimiz için de önemli bir faktör odalarımızın etkin çalışmalarıdır” diye konuştu.