Türkiye Ziraat Odaları Birliği

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Türkiye Ziraat Odaları Birliği > Haberler > Bayraktar, III. Tarım Orman Şûrası’nın kapanış toplantısına katıldı

Bayraktar, III. Tarım Orman Şûrası’nın kapanış toplantısına katıldı

-TZOB Genel Başkanı Bayraktar:

-“Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan III. Tarım Orman Şûrası kararlarının başta çiftçilerimiz olmak üzere ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum”

 

Ankara - 21.11.2019 - Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, III. Tarım Orman Şûrası’nın kapanış toplantısına katıldı.

Bayraktar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen kapanış toplantısıyla açıklanan III. Tarım Orman Şûrası kararlarının hayırlı olmasını diledi. III. Tarım Orman Şurası’na, tarımın bütün paydaşlarının katkı sunduğunu belirten Bayraktar, şunları söyledi:

“Türkiye Ziraat Odaları Birliği ve Ziraat Odaları olarak çiftçilerimizi temsilen yer aldık. Ziraat Odalarımızla sahada yaptığımız tespitleri, çalışma grupları ve komisyonlarda dile getirerek çiftçilerimizin yaşadıkları sorunlar ve bu sorunların çözümü noktasında yapılması gerekenleri Şûra’ya öneri olarak getirdik.

Önümüzdeki 25 yıla ışık tutması hedeflenen III. Tarım Orman Şurası’nda alınan kararların başta çiftçilerimiz olmak üzere ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Toplantıya, TZOB Yönetim Kurulu Üyeleri, Ziraat Odası Başkanları, kadın çiftçiler de katıldı.