Türkiye Ziraat Odaları Birliği

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Türkiye Ziraat Odaları Birliği > Haberler > Bayraktar, deprem bölgesi ziyaretlerini Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya’da sürdürdü

Bayraktar, deprem bölgesi ziyaretlerini Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya’da sürdürdü

21.02.2023- Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölge ziyaretlerini Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya’da sürdürerek incelemelerde bulundu.

Depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Bayraktar, bölgenin sorunları ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

Bayraktar Şanlıurfa’da…

Haliliye Ziraat Odasını ziyaret ederek değerlendirme toplantısı gerçekleştiren Bayraktar, bölgenin ve üreticilerin sorunları hakkında bilgi aldı.

Bayraktar, Haliliye Ziraat Odası bünyesinde bulunan konukevinde kalan depremzedeleri de ziyaret etti.

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde, evlerin ve ahırların yıkıldığı Eskin mahallesindeki yıkım ve tahribatı yerinde inceleyen Bayraktar, depremzede çiftçilere geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bayraktar Adıyaman’da…

Adıyaman Besni’nin Güneykaş köyündeki çadır kenti ziyaret ederek depremzedelerin sorunlarını dinleyen Bayraktar, depremden zarar gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bayraktar, Adıyaman’da taziye ziyaretlerinde bulundu

Yaşanılan deprem felaketinde hayatını kaybeden Adıyaman Ziraat Odası Eski Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Yakup Taş için kurulan taziye çadırını ziyaret eden Bayraktar, başsağlığı dileklerini iletti.

Afette yaşamını yitiren Adıyaman Tut Ziraat Odası Başkanı Ahmet Özen için de Çiftlikköy mahallesinde kurulan taziyeyi ziyaret eden Bayraktar, başsağlığı dileklerini acılı aileye iletti.

Bayraktar Malatya’da…

Bayraktar, afetin yıkıcı etkilerinin yaşandığı Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde Erkenek, Polat ve Ören mahallelerini ziyaret ederek evleri ve ahırları yıkılan, hayvanları telef olan, tarım aletleri zarar gören üreticilere geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ağır hasar gören Malatya Doğanşehir Ziraat Odasında incelemelerde bulunan Bayraktar, Malatya Akçadağ Ziraat Odasını da ziyaret ederek bölgedeki çiftçilerin durumu hakkında bilgi aldı.

Bayraktar’a ziyaretlerinde Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri; Çınar Ziraat Odası Başkanı Mehmet Cevat Delil, Yazıhan Ziraat Odası Başkanı Yunus Kılınç, Akdağmadeni Ziraat Odası Başkanı Eyyup Elmalı, Ziraat Odası Başkanları ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Sekreteri Hasan Hüseyin Coşkun eşlik etti.