Türkiye Ziraat Odaları Birliği > Haberler > Türkiye Ziraat Odaları Birliği Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı

14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü münasebetiyle düzenlenen Türkiye Ziraat Odaları Birliği Danışma Kurulu Toplantısı’na Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Tarım ve Orman Bakanı Sayın İbrahim Yumaklı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Sayın Şemsi Bayraktar, Üretici Birlik Başkanları, 81 ilin Ziraat Odası Başkanları ve yüzlerce çiftçi katıldı.

TZOB Genel Başkanı Bayraktar, “Katılımlarıyla onurlandıran başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Bakanlarımıza, Bakan yardımcılarımıza, Bürokratlarımıza, Başkanlarımıza ve çiftçilerimize teşekkür ediyorum. Tekrardan eli öpülesi çiftçilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Danışma Kurulu Toplantısında Tarım ve Orman Bakanı Sayın İbrahim Yumaklı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Tarım ve Orman Bakan yardımcıları Sayın Ahmet Bağcı ile Sayın Ahmet Gümen, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan yardımcısı Sayın Adnan Ertem Üretici Birlik Başkanları ve 9 Tarım Bölgesinden gelen Ziraat Odası Başkanlarını dinledi.

Danışma Kurulu Toplantısında Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Hasan Hüseyin Atar, Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Ender Yarsan, Süt Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Tevfik Keskin, Yumurta Üreticileri Merkez Birliği Başkanı İbrahim Afyon, Meyve Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Alaaddin Gülal, Tarımsal Bal Üreticileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Sezer ve Kanatlı Eti Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Abdullah Koç sektörde yaşanan sorunları aktardılar.

9 Tarım Bölgesinin temsilcileri olarak Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş, Karatay Ziraat Odası Başkanı Rifat Kavuneker, Edirne Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Arabacı, Hilvan Ziraat Odası Başkanı Hikmet İpar, Borçka Ziraat Odası Başkanı Tolga İskenderoğlu, Erbaa Ziraat Başkanı Arif Yılmaz Köksal, Delice Başkanı Adem Gökdere ve Digor Ziraat Odası Başkanı İsmet Hagi ise bölgelerinde yaşanan sorunları anlatıp, çiftçilerimizin taleplerini dile getirdiler.

Bayraktar, Danışma Kurulu Toplantısının hayırlara vesile olmasını diledi.